Guvernul le reamintește românilor că s-au deschis muzeele, că-n weekend n-a fost nimeni

În mod cu totul surprinzător, românii n-au dat năvală în muzee în acest prim weekend de după starea de urgență. La nivelul întregii țări s-au înregistrat 246 de vizite la muzeu, dar 245 dintre ele au aparținut unor angajați ai muzeului, deci practic a existat un singur plătitor de bilet la nivelul întregii țări.

Cei din Guvern sunt siguri că românii n-au dat năvală în muzee pentru simplul motiv că nu știau că s-au redeschis, așa că azi au ținut să le reamintească românilor acest lucru. ”Probabil circulă fake news-uri care spun că riști amendă dacă mergi la muzeu. Nu, nu este adevărat! Muzeele pot fi vizitate în perioada asta fără niciun risc, sunt deschise legal”, a spus azi premierul Orban.

Și se pare că mesajul de azi al Guvernului a ajuns unde trebuie. În doar o oră de la anunț, câteva zeci de mii de români au căutat pe dexonline cuvântul muzeu, să afle ce e e ăla. Și este de așteptat ca 0,8% dintre acești români să fie convinși și să viziteze un muzeu, ceea ce va duce cu siguranță la o adevărată explozie a numărului de vizitatori din muzeele României. – de la un vizitator la câteva sute de vizitatori.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
18 mai 2020 06:54
Citește mai mult despre: muzeu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult