Guvernul mai anunță o dată că s-au deschis sălile de fitness, că nu s-a dus nimeni

Premierul Cîțu a repetat azi de trei ori că sălile de fitness s-au redeschis în România, surprins oarecum că încă nu s-a dus nimeni. El este convins că românii n-au fost atenți săptămâna trecută când a anunțat noi relaxări și acesta este motivul pentru care sălile de fitness n-au fost luate cu asalt de români.

„E vina mea, că n-am comunicat eficient“, și-a făcut mea culpa Florin Cîțu. „Așa că voi repeta zilnic această veste wow, că sălile de fitness sunt deschise la capacitate aproape maximă. Românii trebuie să știe! Eu am mers zilnic la sală și nu-mi venea să cred că eram singur acolo. Sunt sigur că de mâine vom fi mai mulți. Îi aștept pe toți românii alături de mine la sală.“

Nu toți cei din guvern sunt însă la fel de optimiști ca Florin Cîțu. „Poate să repete și de 10 ori pe zi că sunt deschide sălile de fitness, că numai un tâmpit s-ar duce la sală după atâtea luni de restricții. Chiar și dacă s-ar da o zi liberă pentru o oră de mers la sală și tot nu s-ar înghesui lumea acolo“, apreciază un alt membru al guvernului.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
31 mai 2021 14:49
Citește mai mult despre: fitness florin citu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult