Guvernul previne „grecizarea” României prin „etiopizare” şi „sodomizare”

După ce Traian Băsescu a avertizat că există pericolul unei grecizări fără precedent a ţării pe care o conduce, guvernul Boc a anunţat primele măsuri de combatere a fenomenului. Prima etapă, etiopizarea ţării, tocmai s-a încheiat săptămâna trecută cu un succes răsunător. România este în sapă de lemn, deci se poate trece la evitarea grecizării prin sodomizare. Guvernul va fi şi el restructurat, după cum urmează: Ministerul Muncii va fi desfiinţat pentru că nu-şi mai are rostul.

Printr-o ordonanţă de urgenţă se va trece apoi la programul de sodomizare naţională, al cărui vârf de lance va fi Agenţia Naţională de Sodomizare Forţată (ANSF).

 

Pentru sodomizarea întregii populaţii, planul de sodomizare naţională se va desfăsura conform unei strategii clare. Mai întâi vor fi sodomizaţi şomerii, bugetarii şi pensionarii, iar apoi restul populaţiei. În mediul urban, muncitorii vor fi sodomizaţi la locul de muncă, în mod organizat, sub supravegherea directorului, care va fi sodomizat ultimul.

 

În mediul rural se vor deschide centre speciale de sodomizare în căminele culturale, în biserici şi în dispensarele medicale. Şomerii, pensionarii şi invalizii vor fi sodomizaţi la domiciliu, de către o comisie special constituită.

Pentru acomodarea populaţiei cu aspectele sodomizării colective, pe litoral se vor organiza băi de nămol numai de la brâu în jos. Ministerul Educaţiei şi Cercetării va organiza o campaniei de popularizare a sodomizării, informând populaţia despre avantajele acestei metode de evitare a grecizării.   

În sectorul privat, toate firmele vor fi încurajate şi răs-încurajate să angajeze sodomizaţi, astfel că orice companie va avea cel puţin un sodomizat angajat permanent în organigramă, cu carte de muncă. Companiile cu peste o sută de angajaţi vor avea un propriul lor sodomizator. Pentru că există pericolul sodomizării la negru, statul român se va asigura că nimeni nu mai sodomizează la tarabă fără sodomizator electronic.

 

Etapa finală a sodomizării va fi resodomizarea celor neafectaţi de prima sodomizare, pentru că se ştie că există cazuri de imunitate la acest procedeu. O dată pe an se va face o regularizare a sodomizării, iar persoanele prinse că s-au sustras de la sodomizare vor fi penalizate şi sodomizate retroactiv.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
11 mai 2010 08:28
Citește mai mult despre: criza guvern sodomizare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult