Guvernul reacţionează la zvonurile că Antonia şi Alex Velea ar avea o relaţie: a mărit TVA-ul la 38%

Pe fondul zvonurilor tot mai serioase că Alex Velea şi Antonia ar fi într-o relaţie, Guvernul Ponta a fost nevoit să reacţioneze prompt, mărind TVA-ul la 38%.

„Erau presiuni mari, atât din zona de cancan cât şi din zona de politic însă am redresat rapid situaţia, reuşind, credem noi, să fim încă o dată la înălţime, aşa cum v-am obişnuit”, a declarat premierul Victor Ponta.

Guvernul avertizează românii că în cazul în care actualul iubit al Antoniei reacţionează neplăcut, nu e exclus ca TVA-ul să crească spre 45-49%.

„Ca să vă faceţi o idee, o pâine ar costa cam cât o garsonieră în Militari, însă nu va avea aceleaşi inconveniente, precum jegul şi zgomotul din cartierul respectiv”, a mai declarat Victor Ponta.

Potrivit premierului, noul TVA de 38% va intra în vigoare în momentul publicării în revistele de scandal a unor dovezi incontestabile a relaţiei dintre cei doi artişti.

În prezent întregul cabinet urmăreşte atent situaţia posibilei relaţii dintre Velea şi Antonia, miniştrii fiind pregătiţi să ia şi alte măsuri, în funcţie de evoluţia situaţie.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
11 iunie 2013 11:48

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult