Guvernul rechiziționează toate frigiderele populației ca să țină vaccinul în ele

Dacă n-o să avem parte de o iarnă friguroasă, ca să le ţinem pe balcon, putem să ne luăm adio de la berile noastre reci ca gheaţa! Guvernul a anunţat că va confisca începând cu data de 15 decembrie toate frigiderele românilor, deoarece DSP-urile locale au nevoie de spaţiu de stocare pentru milioane de doze de vaccin anti-COVID.

„După cum ştiţi, vaccinurile COVID trebuie păstrate la temperaturi scăzute, iar rechiziţionarea frigiderelor e singura variantă cât de cât cost-eficientă”, a transmis ministrul interimar al Sănătăţii, Nelu Tătaru. „Altfel, trebuie să demarăm procesul de achiziţie publică, iar după cum bine ştiţi, un frigider de 10 milioane costă cel puţin 40 de milioane când îl cumpără statul.”

„În principiu, puteţi să vă lăsaţi porcul, salata de boeuf şi piftia în frigidere, vom încerca să strecurăm vaccinurile printre ele. Promitem că nu le mâncăm, cel mult gustăm un pic dacă arată EXTREM de apetisant”, a mai precizat Tătaru, cu maioneză pe obrazul stâng.

La sfârşitul campaniei de vaccinare, asigură autorităţile, frigiderele vor fi returnate populaţiei, posibil chiar cu o mică surpriză gătită de înşişi membrii Executivului, oricare ar fi ei la acea dată.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
10 decembrie 2020 16:12

Alte articole

Vezi mai mult