Guvernul va da cu sare pe toate pârtiile din Bucegi: “În fiecare an alunecă mii de oameni acolo”

Lucrurile chiar s-au schimbat în România! Deşi iarna abia îşi intră în drepturi, autorităţile au luat deja foarte în serios acţiunile de deszăpezire, care vor începe anul acesta cu pârtiile de schi din Bucegi.

Potrivit unor surse oficiale, pârtiile şi derdeluşurile vor fi presărate cu sare şi material antiderapant pentru evitarea situaţiei din anii trecuţi, când mii de oameni au alunecat pe ele în jos.

“Priviţi aceste imagini îngrozitoare”, transmite un înalt oficial din Prahova, arătându-le jurnaliştilor câteva poze de la o întrecere de snowboard. “Sunt zeci de oameni care o iau la vale şi nu se mai pot opri, din cauza zăpezii de pe pârtie! E o minune că atât de puţini se rănesc! Cum au putut predecesorii mei să ignore lucrul ăsta? Înţeleg că e greu să iei toate pârtiile la lopată, dar să nu dai tu o sare pe ele…”

În paralel cu acţiunile de deszăpezire a pârtiilor, aleşii de pe Valea Prahovei au hotărât recent acoperirea Sfinxului din Bucegi cu o pungă uriaşă de plastic, pentru că “e urât şi sperie copiii veniţi să vadă stâlpii telecabinei”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
12 decembrie 2015 02:23
Citește mai mult despre: deszăpezire iarna partie schi Valea Prahovei

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult