Guvernul vrea să le ofere maneliştilor chitanţe fără număr, fără număr

Boc vrea să impoziteze totul. Aşa s-a ajuns ca pe agenda premierului să ajungă un proiect prin care se doreşte impozitarea maneliştilor. Dacă Boc era inteligent, ceea ce din păcate pentru noi şi din fericire pentru manelişti nu e cazul, nu sărea la gâtul maneliştilor cu impozite, ci le interzicea direct activitatea. Să cânte „of, viaţa mea” şi să le zică de bine duşmanilor în intimitate, nu la televizor sau prin intermediul maşinilor şi telefoanele aflate în posesia cocalarilor.

Astfel, conform priectului lui Boc, la toate evenimentele la care vor cânta manelişti, pe lângă invitaţii standard se va afla şi un reprezentant al Ministerului de Finanţe, care le va rupe maneliştilor chitanţe „fără număr, fără număr” pe tot parcursul parangheliei. Boc speră că astfel va aduna la bugetul de stat sume importante.

Maneliştii nu privesc cu ochi buni înlocuirea banilor cu chitanţe, cu atât mai mult cu cât şi acestea le vor primi fără număr, fără număr. „Manelele e viaţa mea, dacă vrea bani de la munca mea, de la vocea mea, o să fie scandal. Ce, guvernul mi-a dat mie voce? De ce să-i dau banu’, dacă el n-are nici un merit pentru succesul meu”, a spus un manelist căruia, din decenţă, nu-i dăm numele.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
12 august 2010 09:36
Citește mai mult despre: Boc guvern impozit manele

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult