Hai că nu mai e mult! Într-o lună vine Ignatul şi scăpăm de porcul Şerban Nicolae

Multă lume s-a arătat indignată de declarațiile recente ale pesedistului Șerban Nicolae, pe care nu l-a dus capul decât să-i atace pe partizanii anticomuniști din munți și să spună că Stalin și Churchill sunt la fel de criminali, însă totul are o explicație extrem de simplă.

”Mai e foarte puțin până la Ignat și Șerban Nicolae e un porc conștiincios, așa că în perioada asta mănâncă mai mult căcat decât de obicei, ca să se îngrașe cât mai mult”, a explicat reputatul zootehnist Decebal Popescu. ”Ca să vă faceți o idee, unitatea de măsură a mâncatului de căcat este tăriceanul, iar Șerban Nicolae mănâncă și câte 20 de tăriceni de căcat pe zi, ceea ce este enorm.”

Însă vestea cu adevărat bună este că odată cu venirea Ignatului vom scăpa definitiv de porcul Șerban Nicolae. ”Va avea soarta porcului de Crăciun, iar odată cu el vor dispărea și inepțiile pe care le debitează în Parlament. Desigur, sunt destui care să-i ia locul, dar parcă niciunul nu este atât de hulpav când vine vorba de mâncat căcat ca Șerban Nicolae”, a explicat Decebal Popescu.

Scris de Calin
31 octombrie 2017 14:10

Alte articole

Vezi mai mult