Toată lumea dovlecii jos! CCR a decis că Halloweenul se amână, pentru că cel mai urât om din univers nu se află pe teritoriul țării noastre în data respectivă. Absența Avocatului Poporului face nule orice fel de manifestări de Halloween, pentru că ”își pierd autenticitatea dată de scârboșenia feței lui Ciorbea”, argumentează Curtea Constituțională.ciorbea_halloween.jpg

Ahtiat după bani și alte foloase materiale, Ciorbea se află în Statele Unite, unde a acceptat invitația lui Donald Trump de a sta pe peluza Casei Albe, cu o lumânare în gură, ca să sperie trecătorii de Halloween, în schimbul unei sume nedezvăluite.

Surse de la Casa Albă spun că angajarea lui Ciorbea a fost firească. Trump a vrut ”cea mai oribilă sperietoare umană”, și la o simplă căutare pe Google a apărut fața lui Ciorbea. Avocatul Poporului pare deci chiar să urmeze o carieră în America, fiind rugat să joace rolul unui extraterestru dezgustător, pentru că la el nu e nevoie de machiaj.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Saturday, 27.10.2018 15:57 Politic

National Cinematografic