Confuzie generală în Republica Moldova! Maia Sandu, aleasă prim ministru de noua majoritate parlamentară, se bucură oficial de sprijinul mai multor personalităţi influente din regiune, însă există şi voci puternice care îl susţin pe oligarhul Vladimir Plahotniuc.

maiahi_maiahu_maiaho.jpg

Printre altele, Maia Hi, Maia Ho şi Maia Hu, trei din cei patru membri ai trupei O-Zone, au declarat că trebuie respectată voinţa poporului, exprimată în urmă cu trei luni prin alegeri. În schimb, Maia Haha a transmis că nu poate ignora decizia Curţii Constituţionale, plasându-se de partea controversatului om de afaceri.

"Maia Haha? Mai degrabă Maia Plaha", a comentat un haiduc, transmiţând salutări călduroase noului şef al executivului de la Chişinău. "Chipul ei şi dragostea din tei îmi amintesc de ochii ei."

Chiar şi celebrul pictor Pablo Picasso şi-a exprimat telefonic sprijinul pentru noul guvern, în timp ce un voinic a dat doar bip, susţinând că nu are nimic de cerut de la autorităţile din Republică.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Tuesday, 11.06.2019 16:35 Politic

National Cinematografic