Încă o dată, Biserica s-a dovedit mult mai competentă decât Poliţia şi toate celelalte autorităţi ale statului! Onufrie Rîuleţ, un popă din Constanţa, a reuşit să-l aducă pe Radu Mazăre înapoi în ţară ca să-i descuie vila pentru tradiţionala sfinţire de Bobotează.

mazare_gasit_de_popa.jpg
Potrivit presei locale, Mazăre ar fi lăsat pe uşă un bilet cu mesajul "Plecat în Madagascar". Hotărât să dea cu busuiocul prin casa fostului primar, părintele Onufrie s-a urcat în primul avion cu destinaţia Antananarivo şi nu s-a lăsat până nu l-a găsit pe Mazăre, care se ascundea într-o colibă de stuf pe malul Oceanului Indian.

"A fost inspiraţie divină, în nici un caz cipul cu GPS din icoana preferată a domnului Mazăre", a declarat preotul.

"Dacă am fost fraier şi n-am lăsat cheia şi banii pe preş! Acum mă întorc, ce să fac, nu-i frumos să-l refuzi pe taica popa", a comentat Mazăre după o urecheală zdravănă de la slujitorul Domnului.  "Ghiţă, dacă citeşti asta, fugi şi tu înapoi în ţară şi descuie-i părintelui, altfel vine el după tine şi te pune să-i decontezi şi biletele."

Surse din cadrul Patriarhiei au confirmat că, pe drum, părintele Onufrie a convertit şi câteva triburi de păgâni, Madagascarul urmând să găzduiască "în cel mai scurt timp" o mănăstire de 5 stele.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Friday, 05.01.2018 17:09 Politic

National Cinematografic