Har divin! Un preot a reuşit să-l aducă în ţară pe Mazăre ca să intre la el cu botezul

Încă o dată, Biserica s-a dovedit mult mai competentă decât Poliţia şi toate celelalte autorităţi ale statului! Onufrie Rîuleţ, un popă din Constanţa, a reuşit să-l aducă pe Radu Mazăre înapoi în ţară ca să-i descuie vila pentru tradiţionala sfinţire de Bobotează.

Potrivit presei locale, Mazăre ar fi lăsat pe uşă un bilet cu mesajul „Plecat în Madagascar”. Hotărât să dea cu busuiocul prin casa fostului primar, părintele Onufrie s-a urcat în primul avion cu destinaţia Antananarivo şi nu s-a lăsat până nu l-a găsit pe Mazăre, care se ascundea într-o colibă de stuf pe malul Oceanului Indian.

„A fost inspiraţie divină, în nici un caz cipul cu GPS din icoana preferată a domnului Mazăre”, a declarat preotul.

„Dacă am fost fraier şi n-am lăsat cheia şi banii pe preş! Acum mă întorc, ce să fac, nu-i frumos să-l refuzi pe taica popa”, a comentat Mazăre după o urecheală zdravănă de la slujitorul Domnului.  „Ghiţă, dacă citeşti asta, fugi şi tu înapoi în ţară şi descuie-i părintelui, altfel vine el după tine şi te pune să-i decontezi şi biletele.”

Surse din cadrul Patriarhiei au confirmat că, pe drum, părintele Onufrie a convertit şi câteva triburi de păgâni, Madagascarul urmând să găzduiască „în cel mai scurt timp” o mănăstire de 5 stele.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
5 ianuarie 2018 15:09
Citește mai mult despre: botez Madagascar Mazare popa sfintire

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult