Hărţuire! Poliţiştii care au terminat o facultate spun că sunt batjocoriţi de colegi şi superiori

După cazurile de viol şi hărţuire sexuală, un nou scandal zguduie Poliţia română. În urma controlului cerut de ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, s-a constatat că puţinii poliţişti care au terminat o facultate sunt efectiv batjocoriţi la locul de muncă, atât de colegi, cât şi, mai grav, de către superiori.

“Rezultatele anchetei sunt de-a dreptul uimitoare. Mi s-a raportat că mai mulţi poliţişti sunt hărţuiţi constant de colegi şi superiori pe motiv că în tinereţe ar fi absolvit o facultate. Am cerut verificări suplimentare, pentru că îmi venea greu să cred că avem poliţişti care au terminat o facultate, dar este adevărat: există şi astfel de poliţişti”, a declarat Radu Stroe.

Ministrul spune că, deşi poliţiştii cu facultate reprezintă o minoritate, au şi ei anumite drepturi. “Sunt şi ei oameni, nu trebuie să-i punem la zid pentru păcatele tinereţii. Problema este că acestor poliţişti le este jenă de trecutul lor şi nu vor să facă plângere împotriva celor care-i jignesc. Căutăm însă soluţii pentru a proteja această minoritate intelectuală.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
21 ianuarie 2013 13:01

Alte articole

Vezi mai mult