Harvard explică misterul Ioana Petrescu: E dintr-un lot experimental de studenţi intraţi fără BAC

Celebra Universitate Harvard a explicat de ce e Ioana Petrescu atât de proastă. Ministrul Finanţelor face parte dintr-un lot experimental de studenţi admişi în facultate fără BAC, pentru a le urmări evoluţia în societate. “Guvernul Ponta a implementat abia acum teoria intrării la facultate fără BAC. Noi, la Harvard, am făcut acest experiment de ani buni. Ioana Petrescu e rezultatul”, spune Decebal Simpson, manager Harvard.

“Era mai ciudăţică. Locuia în ghena facultăţii, pentru că n-am putut s-o obişnuim niciodată să trăiască printre oameni. De multe ori găseam fecale pe clanţe şi pe ferestre. Bănuiam că ea face asta, dar n-am prins-o niciodată, era foarte parşivă. Probabil de-asta i-a plăcut atât de mult premierului Ponta”, a mai spus Decebal Simpson.

Surse de la Harvard spun că pentru a nu face urât, după 4 ani de facultate i s-a dat şi Ioanei Petrescu o diplomă. “Ne temeam să nu dea foc la şcoală. Imediat după ce i-am dat diploma, a mâncat-o”, a confirmat Decebal Simpson ceea ce bănuiam cu toţii.

Scris de Ionut
8 octombrie 2014 17:10

Alte articole

Vezi mai mult