salvati harvardul copy.jpg Prestația Ioanei Petrescu de la Cotroceni a mobilizat în timp record americanii. La scurt timp după apariția înregistrării cu absolventa de Harvard care s-a făcut de râs în fața lui Băsescu, pe Facebook și Twitter s-a scris de aproximativ 174 de milioane de ori că ”Harvardul nu mai e ce-a fost!”.

Următorul pas firesc a fost creearea paginii de Facebook ”Save Harvard”, care a ajuns deja la câteva milioane de fani. Ioana Petrescu este considerată cea mai mare pată din istoria prestigioasei universități americane, motiv pentru care s-au început deja demersurile pentru retragerea diplomei de absolvire a ministrului de la Finanțe.

Mulți sunt însă sceptici că Harvardul va mai redeveni vreodată ce-a fost. Argumentul lor suprem, unul de-a dreptul infailibil, este faptul că Eba a scris pe Facebook ”până și eu îmi dau seama că Ioana Petrescu habar nu are de economie”. ”Când un absolvent de Harvard este luat la mișto de Eba, e cazul să punem lacătul pe universitate”, spun analiștii americani.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 15.07.2014 19:09 Politic

National Cinematografic