salvati harvardul copy.jpg Prestația Ioanei Petrescu de la Cotroceni a mobilizat în timp record americanii. La scurt timp după apariția înregistrării cu absolventa de Harvard care s-a făcut de râs în fața lui Băsescu, pe Facebook și Twitter s-a scris de aproximativ 174 de milioane de ori că ”Harvardul nu mai e ce-a fost!”.

Următorul pas firesc a fost creearea paginii de Facebook ”Save Harvard”, care a ajuns deja la câteva milioane de fani. Ioana Petrescu este considerată cea mai mare pată din istoria prestigioasei universități americane, motiv pentru care s-au început deja demersurile pentru retragerea diplomei de absolvire a ministrului de la Finanțe.

Mulți sunt însă sceptici că Harvardul va mai redeveni vreodată ce-a fost. Argumentul lor suprem, unul de-a dreptul infailibil, este faptul că Eba a scris pe Facebook ”până și eu îmi dau seama că Ioana Petrescu habar nu are de economie”. ”Când un absolvent de Harvard este luat la mișto de Eba, e cazul să punem lacătul pe universitate”, spun analiștii americani.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Tuesday, 15.07.2014 16:09 Politic

National Cinematografic