Hollande a auzit-o pe Carmen Iohannis vorbind germană şi a pupat-o în cur, crezând că e Merkel

Reflex tipic franțuzesc. Președintele Franței, Francois Hollande a sărit imediat s-o pupe în cur pe soția lui Klaus Iohannis, după ce a auzit-o pe aceasta vorbind în germană, pe șoptite, cu președintele. Liderul francez a reacționat din reflex, confundând-o pe Carmen Iohannis cu Angela Merkel. 

Manevra a fost una încununată de succes și mult mai ușoară decât în cazul cancelarului german. „În primul rând doamna Iohannis este mai înaltă și umblă cu fuste scurte, deci accesul la poponeț a fost rapid. În al doilea rând, domnul Hollande este și mai mic de înălțime și are și experiență îndelungată în domeniu”, a explicat un martor al evenimentului. 

Conform protocolului diplomatic și organizării republicii România, pupatul în fund al primei doamne nu reprezintă o promisiune de vasalitate, așa cum este cazul în alte țări, ci doar un gest de politețe. România ar trebui să răspună cu un gest similar, iar președintele Klaus Iohannis s-a oferit deja să repare robineții din casa partenerei președintelui Franței.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

13 septembrie 2016 14:55
Citește mai mult despre: carmen iohannis hollande

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult