Homosexualii organizează mâine o paradă, ca să ne facă în ciudă că ei n-au Ziua Femeii

Îi acceptăm, îi înţelegem şi le respectăm drepturile, dar nu putem rămâne indiferenţi când ne sfidează! De Ziua Internaţională a Femeii, mii de homosexuali vor participa la o paradă deosebit de flamboaiantă pe Bulevardul Magheru din Capitală, cu scopul declarat de a ne face în ciudă că pentru ei e o zi obişnuită.

“N-am chiar nimic cu homosexualii, dar cred că au depăşit limita când au început să ne facă în sâc. Autorităţile ar trebui să împiedice acest eveniment dizgraţios şi obscen. Eu unul aş ieşi la o contramanifestaţie, dar i-am promis soţiei că ne uităm împreună la o comedie romantică”, spune Robert Vârlău, un corporatist bucureştean surprins cărând în spate un sac de 15 kg de cadouri simbolice.

“Subscriu. Dacă vor să se bucure de necazul nostru, s-o facă la ei acasă, nu în piaţa publică. Cum aş putea să le explic copiilor că eu trebuie să umblu după narcise şi lalele în timp ce homosexualii ies la bere?”, a adăugat un cap de familie din cartierul Berceni.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Vasile
7 martie 2017 14:56
Citește mai mult despre: 8 martie homosexuali parada ziua femeii

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult