Honorius Prigoană: Alegerile astea au arătat că există două Sectoare 1

Honorius Prigoană a pierdut alegerile pentru Camera Deputaţilor, dar se putea şi mai rău. Se pare că imediat după aflarea rezultatelor, Remus Cernea l-a sunat pe Prigoană jr. să-l îmbărbăteze: “Important e să participi, nu să câştigi”, i-a zis Cernea, care nu a fost lăsat să intre în cursa electorală din cauză că avea părul prea lung.

Tot atunci încercam şi noi să dăm de Honorius, dar suna ocupat, aşa că am vorbit mai întâi cu Radu Stroe, câştigătorul alegerilor, învingătorul. Deputatul.

 

TNR: Ce simţiţi acum, când vedeţi că aţi câştigat alegerile pentru Camera Deputaţilor?

Radu Stroe: Ce să zic, sunt foarte fericit. Sunt aici cu familia, a venit şi un vecin la mine, că nu prinde bine Antena 3, ne bucurăm toţi, l-am trimis pe ăla micu la nonstop să ia o sticlă de şampanie. E prima oară când câştig ceva, deşi am mai încercat şi la Teleurobingo, am trimis şi taloane la Clickmania.

 

TNR: Nu vă e teamă că vă bucuraţi prea devreme, că o să picaţi de prost? Dacă la renumărare o să aflăm că Prigoană a câştigat?

Radu Stroe: Exclus. Zicea şi la horoscop că o să câştig.

TNR: Ce o să faceţi cu banii? Cu leafa de deputat, cu influenţa, cu imunitatea parlamentară?

Radu Stroe: Doresc să îi asigur pe cetăţenii Sectorului 1 că voi fi deputatul tuturor, indiferent dacă m-au votat pe mine, pe domnul Honorius sau au mers la urne doar ca să scrie “Muie Steaua” pe buletinul de vot.

TNR: Bine, noi vă lăsăm, că nu mai avem minute.

Radu Stroe: Nu sunteţi tot pe Cosmote?

TNR: Ba da, dar nu avem extraopţiunea activată. Hopa, ni se termină şi bateria. La revedere!

După ce am pus telefonul la încărcat, l-am sunat şi pe Honorius Prigoană.

TNR: Sunt pierdute alegerile?

Honorius Prigoană: De mine, personal, da. De domnul Stroe, nu. Oricum, rămân 30 la sută din cetăţenii acestui sector care nu vor fi reprezentaţi. Alegerile astea au demonstrat că există două Sectoare 1.

TNR
: Conform sondajelor, Radu Stroe a câştigat datorită voturilor primite de la cei care lucrează în Pipera, în sectorul 2. E normal ca oamenii ăştia să aibă drept de vot?

 

Honorius Prigoană: Chiar dacă lucrează în alt sector, trimit bani acasă, trebuie să ţinem cont de ei. Acuma ce să facem, să le dăm una în cap?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
18 ianuarie 2010 10:17

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult