Hoţ​ ​şi​ ​în​ ​America!​ ​Donald​ ​Trump​ ​îl​ ​acuză​ ​pe​ ​Dragnea​ ​că​ ​nu​ ​i-a​ ​adus​ ​restul​ ​de​ ​la​ ​ţigări

Faptul că liderul PSD, Liviu Dragnea, este un infractor condamnat nu este o întâmplare. Acesta a dovedit cu ocazia vizitei sale în Statele Unite că are șmecheria în sânge, lucru confirmat și de președintele Donald Trump care îl acuză pe Dragnea că nu i-a adus restul la țigările comandate. 

„Nu mai poți să ai încredere în mexicani. Eram la un chef cu niște prieteni și a apărut acest om care mi-a spus că-l cheamă Lionel Drago sau ceva similar și că e din România. L-am felicitat că a ajuns în această țară a tuturor posibilităților și i-am dat 1000 de dolari să-mi ia două pachete de țigări. Ce credeți c-a făcut șnapanul? Mi-a adus țigările, dar nu mi-a dat restul. Păi ce fel de om e ăsta? Am spus Secret Service pe urmele lui, că am înțeles că a fugit rapid din țară”, a explicat Donald Trump.

Se pare că decizie de tip „extraordinary rendition” a noului președinte american va fi capturarea politicianului român ce i-a furat banii și aducerea lui la Guantamo Bay pentru clarificări. Șeriful din New York dar și un reprezentant al Secret Service au aterizat ieri în România și au anunțat că vor verifica toți oamenii cu mustață, dinți stricați și față de țăran până îl vor găsi pe vinovat.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

23 ianuarie 2017 16:56
Citește mai mult despre: Dragnea ţigări trump

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult