This website uses cookies. By continuing your navigation you agree with their use.

Sub pretextul că împiedică o evaziune fiscală, banditul Varujan Vosganian a pătruns la adăpostul întunericului în poiata de păsări a unui ţăran din Ilfov, de unde a sustras 3 găini şi 6 ouă, dar a fost surprins de proprietar şi bătut cu o furcă. Varujan a chemat SPP-ul să-l aresteze pe ţăran, spunând că el protejează bugetul de stat, pentru că ţăranul avea de gând să mănânce ouăle şi să prejudicieze statul cu 3 lei.varujan_gainarian.jpg

“Găinile le-am luat ca să stopez definitiv hoţia acestui ţăran”, a declarat Vosganian. Acesta a precizat că lucrează deja la un proiect de lege prin care să fie confiscate toate găinile ţăranilor, ca să nu mai facă evaziune fiscală. Până se aprobă legea în Parlament, el a decis totuşi că nu poate sta cu mâinile în sân: “Cineva trebuie să-i oprească pe ţăranii ăştia! Eu înainte de ALDE eram în PNL, un partid care în 1907 a tras cu tunul în ţărani. Am o tradiţie de respectat!”, a spus Vosganian.

Deşi a fost prins în flagrant în timp ce fura, deloc o premieră pentru Varujan, un infractor cunoscut, acesta nu va executa nicio pedeapsă, pentru că urmărirea penală nu poate începe, deoarece colegii lui hoţi din Parlament au votat împotrivă.

Scris de Ionut | Friday, 06.10.2017 13:25 Politic

National Cinematografic