După aproape 25 de ani de conviețuire împreună, unul din cele mai stabile cupluri din politica româneasc, Viorel Hrebenciuc și Parlamentul, se despart. Divorțul a fost unul costisitor de ambele părți dar, în final, s-a ajuns la o înțelegere amiabilă.

viorel hrebenciuc.JPG

Conform partajului, Hrebenciuc va primi 150 de milioane de euro, plus o pensie alimentară lunară de 25% din bugetul parlamentului, până când va putea să se întrețină singur, din muncă sau din afaceri cinstite. Acesta va putea alege și două clădiri ale statului, în care să locuiască, Hrebenciuc optând deja pentru clădirea Ministerului Apărării Naționale, care e aproape de Casa Poporului, și clădirea Academiei Române.

Copii politici ai lui Viorel Hrebenciuc, Victor Ponta, Dan Șova sau Rovana Plumb îl vor putea vizita în fiecare weekend sau când va stabili conducerea pușcăriei că sunt orele de vizitare.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Tuesday, 21.10.2014 15:55 Politic

National Cinematografic