I-a ajuns cuţitul la os? Dragnea a început să împacheteze judeţul Teleorman, să-l ia cu el în Brazilia

Putem să ne luăm adio de la Teleorman – Dragnea n-are de gând să lase nimic în urmă! Mai mulţi locuitori din regiunile învecinate spun că l-au văzut pe şeful PSD împachetând cu grijă tot judeţul în cutii imense de carton.


Potrivit apropiaţilor, şeful PSD nu mai rezistă presiunilor justiţiei şi se pregăteşte să dea bir cu fugiţii, dar n-are de gând să plece în Brazilia fără bunurile lui cele mai de preţ: oraşele Alexandria, Zimnicea, Turnu Măgurele, domeniile de vânătoare şi pescuit, ferma de porci, magazinele, hotelurile şi alte acareturi.

“Să ne gândim de pe acum ce punem în locul Teleormanului. Mie, personal, mi-ar plăcea să tragem Bihorul mai încoace, că au pălincă bună, dar nici Braşovul nu m-ar deranja, să nu mai batem atâta drum până la munte”, spune un vecin din Ilfov care l-ar fi ajutat pe Dragnea să ambaleze, pom cu pom, o pădure de la marginea judeţului.

Surse din guvernul brazilian confirmă că au fost rugate să elibereze o parcelă de dimensiunea Teleormanului, însă au refuzat să divulge identitate beneficiarului.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
15 iunie 2017 16:51
Citește mai mult despre: Brazilia Dragnea PSD Teleorman

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult