Duelul josniciei continuă! Nemulţumit că Măruţă a furat startul, bătându-şi joc de victima violului din Vaslui în direct la TV, rivalul său Dan Capatos i-a luat faţa, aducându-i pe toţi cei şapte vinovaţi în platou şi oferindu-le premii.

Dan_Capatos_va_da_numele_soselei_de_centura.jpg

“În acorduri de fanfară, cei şapte hăndrălăi au fost aduşi direct din sat cu o limuzină, coborând pe un covor roşu aşternut la intrarea în sediul Antenelor. Acolo, Capatos le-a oferit câte o sticlă de şampanie şi o diplomă pentru ‘Cel mai bun violator’”, spune un membru CNA care au urmărit cu stupefacţie înlănţuirea de evenimente.

“Urmăresc televiziunile de ani de zile, dar nu mi-a fost dat niciodată să văd ceva atât de abject. Trebuie să recunosc, Capatos e un maestru. Nu îmi imaginez ce ar putea să facă Măruţă ca să-şi recâştige titlul. Poate să violeze el însuşi pe cineva în direct, dar n-aş vrea să-i dau idei...”, adaugă membrul CNA.

“O seară cu Romeo Fantastick şi Viorel Lis pare acum decentă”, au comentat câţiva telespectatori.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Thursday, 23.07.2015 03:15 Politic

National Cinematografic