I-a dat clasă lui Măruţă la scârboşenie! Capatos i-a adus pe violatori în platou şi le-a dat premii

Duelul josniciei continuă! Nemulţumit că Măruţă a furat startul, bătându-şi joc de victima violului din Vaslui în direct la TV, rivalul său Dan Capatos i-a luat faţa, aducându-i pe toţi cei şapte vinovaţi în platou şi oferindu-le premii.

“În acorduri de fanfară, cei şapte hăndrălăi au fost aduşi direct din sat cu o limuzină, coborând pe un covor roşu aşternut la intrarea în sediul Antenelor. Acolo, Capatos le-a oferit câte o sticlă de şampanie şi o diplomă pentru ‘Cel mai bun violator’”, spune un membru CNA care au urmărit cu stupefacţie înlănţuirea de evenimente.

“Urmăresc televiziunile de ani de zile, dar nu mi-a fost dat niciodată să văd ceva atât de abject. Trebuie să recunosc, Capatos e un maestru. Nu îmi imaginez ce ar putea să facă Măruţă ca să-şi recâştige titlul. Poate să violeze el însuşi pe cineva în direct, dar n-aş vrea să-i dau idei…”, adaugă membrul CNA.

“O seară cu Romeo Fantastick şi Viorel Lis pare acum decentă”, au comentat câţiva telespectatori.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
23 iulie 2015 01:07

Alte articole

Vezi mai mult