Sătul să fie luat peste picior pentru că provine dintr-o ţară subdezvoltată, Valeriu Zgonea a găsit o ocazie perfectă de a se umfla în pene în faţa unor musafiri chinezi! Acesta a fost surprins arătându-le oaspeţilor Autostrada Bucureşti-Constanţa şi exclamând: “Iată, un modest drum forestier românesc!”

zgonea_autostrada_chinezi.jpg
Delegaţia chineză, alcătuită din afacerişti, confecţioneri de jucării şi un bucătar, a fost profund impresionată de nivelul atins de infrastructura României sub guvernarea PSD. Potrivit apropiaţilor, Zgonea ar fi elaborat planul pentru a se răzbuna pe chinezii care l-ar fi “complexat” în timpul vizitei sale la Beijing, arătându-i o autostradă cu 16 benzi.

“De data asta măcar i-a ieşit. Ultima dată când a încercat şmecheria asta, tocmai fusese acasă la Videanu şi încerca să-l impresioneze pe acesta arătându-i Casa Poporului şi spunând ‘Da? Uite ce vilă de marmură am EU!’”, adaugă D. P., ţesălătorul calului lui Valeriu Zgonea.


Times New Roman e pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV! Dacă ai ratat ediția de duminică, urmăreşte-o acum în secţiunea Times New Roman TV.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Friday, 12.12.2014 21:05 Politic

National Cinematografic