I se pregătește ceva lui Grindeanu? La ședinta Comitetului Executiv al PSD a fost adus și-un butoi cu vaselină

Deși destul de viteaz în declarații, Sorin Grindeanu s-ar putea să iasă extrem de șifonat din ședința Comitetului Executiv al PSD care a început cu puțin timp în urmă. Ședința a început cu puțină întârzierea pentru că Dragnea a insistat să se aștepte și sosirea a doi curieri, ”care au ceva important de livrat”, după cum s-a exprimat infractorul condamnat definitiv din fruntea PSD.

Iar acel ”ceva important de livrat” s-a dovedit un butoi cu vaselină, care a fost plasat exact în sala în care se va decide soarta lui Grindeanu. ”Imediat ce-au băgat butoiul în sală, nu doar au închis ușile, dar s-au auzit și două zăvoare cu care ușa a fost blocată”, a povestit un martor. ”Și, ca o coincidență, automatul de prezervative de lângă sală este complet gol, deși în această dimineață tocmai fusese umplut complet.”

”Lucrurile nu arată deloc bine pentru Sorin Grindeanu”, apreciază reputatul analist Decebal Popescu. ”Dacă nu rămâne demn și se va apleca în fața lui Dragnea sau a altor colegi de partid, va avea mult de suferit. Oricum, aștept și eu cu interese să văd cu ce expresie va ieși din sală, cred că ne vom putea da seama toți din privirea lui cam la ce tratament a fost supus de Dragnea și ceilalți pesediști.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
14 iunie 2017 16:06
Citește mai mult despre: Dragnea Grindeanu PSD

Alte articole

Vezi mai mult