Iar l-au salvat pe Oprea! Senatorii au votat să nu mai aibă loc diseară niciun protest

Senatorii s-au reunit astăzi în plen pentru a supune votului o propunere a parlamentarului Cristiana Anghel, ca protestul de diseară, împotriva lui Gabriel Oprea, să nu mai aibă loc. Propunerea a fost primită cu aplauze de colegii fostului ministru de interne, iar Călin Popescu Tăriceanu a pus-o imediat pe ordinea de zi.

„Vorbim aici de ordinea de stat și Constituție”, a declarat Cristiana Anghel. „Un astfel de protest ar afecta grav activitatea Senatului, care este una din cele trei puteri în stat. Protestul este, așadar, un protest împotriva orânduirii sociale și trebuie interzis”, a precizat aceasta. Decizia a fost luată cu majoritate de voturi, după ce hârtia pe care a fost scris proiectul a fost miruită de senatoarea Floriana Jipă.

Deși legea prevede o serie de amenzi pentru cei care se prezintă la protest în această seară, președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a promis că lucrurile nu se vor opri aici. Astfel, acesta a anunțat că va chema personal fiecare participant la protest în plenul Senatului, pentru a da explicații cu privire la activitatea sa anarhistă. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat și el că genul acesta de proteste a sărăcit România și că, atunci când partidul său era la guvernare, toți românii erau atât de bogați că nu mergea nimeni la proteste.

Scris de Ef
22 septembrie 2016 14:09
Citește mai mult despre: Oprea protest

Alte articole

Vezi mai mult