Țăranca din Bacău cu buletin de Voluntari, Gabi Firea, se pregăteșe să-și etaleze încă o dată pasiunea pentru prost gust. După decorațiile imbecile de plastic cu care a umplut Bucureștiul de Paști, pesedista pregătește halbe și mici, tot de plastic, cu care să decoreze Capitala pentru 1 Mai. Iar printre ele va insera și seceri și ciocane, întru gloria partidului pe  care-l reprezintă.

firea_plastic_mici_bere.jpg Gabi Firea recunoaște cu modestie că ideea micilor de plastic cu care va decora Bucureștiul nu-i aparține în totalitate. ”Am primit în vizită la primărie un consorțiu de cocalari și pițipoance, cu care am discutat mult pe tema amenajărilor urbane. Despre mileuri, carpete și câte și mai câte. Și în acest context creativ mi-a venit ideea micilor din plastic, dar trebuie să recunosc că fără ajutorul consorțiului n-aș fi reușit.”

”Cum bucureștenii au fost într-atât de idioți încât s-o aleagă pe Gabi Firea primar, primesc exact ceea ce merită”, spune reputatul Decebal Popescu. ”Deci în loc să se revolte că o țărancă cu budă în fundul curții decide să-ți bată joc de banii lor, bucureștenii ar trebui să se revolte că au fost proști și au făcut-o pe Firea primar. Mai ales proștii care nu s-au dus la vot și acum, brusc, simt nevoia să își dea cu părerea.”Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 18.04.2017 21:34 Politic

National Cinematografic