Iepurii şi ouăle de plastic sunt doar începutul. De 1 Mai, Firea va agăţa halbe şi mici de plastic prin București

Țăranca din Bacău cu buletin de Voluntari, Gabi Firea, se pregăteșe să-și etaleze încă o dată pasiunea pentru prost gust. După decorațiile imbecile de plastic cu care a umplut Bucureștiul de Paști, pesedista pregătește halbe și mici, tot de plastic, cu care să decoreze Capitala pentru 1 Mai. Iar printre ele va insera și seceri și ciocane, întru gloria partidului pe  care-l reprezintă.

Gabi Firea recunoaște cu modestie că ideea micilor de plastic cu care va decora Bucureștiul nu-i aparține în totalitate. ”Am primit în vizită la primărie un consorțiu de cocalari și pițipoance, cu care am discutat mult pe tema amenajărilor urbane. Despre mileuri, carpete și câte și mai câte. Și în acest context creativ mi-a venit ideea micilor din plastic, dar trebuie să recunosc că fără ajutorul consorțiului n-aș fi reușit.”

”Cum bucureștenii au fost într-atât de idioți încât s-o aleagă pe Gabi Firea primar, primesc exact ceea ce merită”, spune reputatul Decebal Popescu. ”Deci în loc să se revolte că o țărancă cu budă în fundul curții decide să-ți bată joc de banii lor, bucureștenii ar trebui să se revolte că au fost proști și au făcut-o pe Firea primar. Mai ales proștii care nu s-au dus la vot și acum, brusc, simt nevoia să își dea cu părerea.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
18 aprilie 2017 19:34
Citește mai mult despre: Firea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult