Ieşenii râd de timişoreni: Nu mai sunteţi fruncea, primarul nostru e mai imbecil!

Locuitorii Iaşiului susţin că timişorenii ar cam trebui s-o lase mai moale cu pretenţiile lor, pentru că de când îl au primar pe Gheorghe Nichita, cu ceva tot îi depăşesc pe timişoreni: primarul lor e mai imbecil decât Nicolae Robu.

„Robu le-a pus palmieri şi bananieri, dar prostul ăsta al nostru de Nichita a tăiat toţi teii lui Eminescu şi ne-a adus salcâmi japonezi. Nu mai spun că a dat 20 de milioane de Euro pe dânşii. Îşi bat joc de noi chiar şi rupţi-în-funzii ăia din Botoşani, am fost porecliţi Tokyoul Moldovei”, declară pătimaş Marcela Ciuruc, din Iaşi.

Ieşenii sunt decişi să taxeze dur orice pretenţie a timişorenilor cum că ar fi „fruncea” ţării, chiar dacă primarul Timişoarei pare să aibă şi alte proiecte tâmpite.

„Am auzit că Robu vrea să aducă delfini în Bega, dar las’ pe Nichita. S-a făcut ilegal complexul Palas din centrul Iaşilor, face el altele şi mai şi. La din astea îi merge mintea. Nu m-ar mira să aud că nivelează Copoul, să facă teren de curling, sau benzi de biciclete cu bandă de urgenţă. Nichita să se bucure”, oftează Marcela.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Ionut
7 noiembrie 2013 04:11

Alte articole

Vezi mai mult