Șerban Nicolae, mai cunoscut drept Tăriceanu al PSD-ului în materie de mâncat căcat, a primit azi o cruntă lovitură. La Palatul Parlamentului a avut loc o igienizare căreia i-a căzut victimă chiar senatorul PSD: porcului i s-a montat o sârmă în nas, ca să nu mai scurme după căcat toată ziua.

serban_nicolae_sarma_nas.jpg Decizia tinde să agite apele în coaliția PSD-ALDE, după ce pe surse s-a aflat că porcul Șerban Nicolae a fost turnat la inspectorii sanitari de Călin Popescu Tăriceanu. Se pare că președintele Senatului a fost deranjat de concurentul său în materie de mâncat căcat și a încercat, astfel, să-l înlăture.

Șerban Nicolae spune că va cere ruperea alianței cu partidul penal al lui Tăriceanu, dar a dat totodată asigurări că el poate să scurme după căcat și să-l mănânce în continuare, chiar dacă are sârmă în râtul lui de porc. ”M-am născut ca să mănânc căcat și voi continua să o fac, chiar de-ar fi să mor încercând”, a anunțat liderul senatorilor pesediști.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Tuesday, 11.04.2017 19:46 Politic

National Cinematografic