Îi pregătește ceva lui Ghiță? Kövesi a fost văzută cumpărând un ciocan, cuie și două lemne groase

Dacă alți români au luat azi cu asalt hypermarketurile ca să cumpere mâncare și băutură pentru Paști, Laura Codruța Kövesi a fost văzută într-un magazin de bricolaj, de unde și-a cumpărat un ciocan, mai multe cuie mari și două lemne groase, din care șefa DNA pare că își va face o cruce imensă, probabil în spiritul sărbătorilor de Paști.

”Sunt accesorii necesare unui interogatoriu, doar atât pot să vă spun acum”, a spus însă șefa DNA, refuzând să intre în alte detalii. ”Și nu vă legați de faptul că azi e Vinerea Mare și că tocmai a fost prins Sebastian Ghiță, pentru că nu pot să vă confirm sau infirm absolut nimic pe această temă. Veți afla oricum totul la finalul cru… ăăă, anchetei pe care o desfășoară procurorii.”

Înainte să intre în mașină, un reporter a reușit să-i mai pună o întrebare Codruței: unde își va petrece sărbătorile de Paști? ”Într-o capitală europeană care începe cu B, dar nu la București”, a răspuns zâmbind misterios șefa DNA, în timp ce verifica cu vârful degetului dacă cuiele recent cumpărate sunt suficient de bine ascuțite.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
14 aprilie 2017 16:04
Citește mai mult despre: ghita kovesi

Alte articole

Vezi mai mult