Iliescu ameninţă că aduce minerii în Bucureşti dacă presa nu-l lasă în pace pe torţionarul Vişinescu

Mediatizarea de care se bucură torţionarul Alexandru Vişinescu, fostul comandant al penitenciarului Râmnicu Sărat, l-a iritat la culme pe fostul preşedinte Ion Iliescu. “S-au trezit nişte golani din presă să-l ia la rost pe un bătrânel simpatic, de 88 de ani. Mulţi nici nu erau născuţi când domnul Vişinescu îi educa la Râmnicu Sărat pe trădătorii ţărănişti şi liberali ai patriei”, a răbufnit Iliescu.

Fostul preşedinte ameninţă că, dacă presa nu încetează, va aduce mai mulţi mineri în faţa blocului în care locuieşte Vişinescu. „Chiar dacă nu mai am influenţa din 1990, câteva zeci de mineri, care să-l păzească pe Vişinescu de golanii din presă, tot pot aduce. Le recomand să se oprească, până nu e prea târziu”, s-a agitat Iliescu.

El s-a arătat dispus inclusiv să intervină personal. „Dacă e nevoie, stau eu şi îl păzesc de presă”, a promis Iliescu. „De exemplu, dacă eram acolo când presa încerca să-l întrebe despre perioada când a condus penitenciarul Râmnicu Sărat, aş fi urlat la jurnalişti «Măi, animalelor!». Sunt convins că i-aş fi potolit, mama lor de golani.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
5 august 2013 11:08

Alte articole

Vezi mai mult