Cumpărarea “Cuminţeniei Pământului” de către stat e doar primul pas, transmite preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu! Potrivit lui nea Nelu, îndrăgita statuie ar putea fi oricând vandalizată de golani, fiind imperios necesar să o trimitem undeva unde să fie în siguranţă - de exemplu la Kremlin.

iliescu_cumintenia_pamantului_putin.jpg
“De-a lungul anilor, fraţii sovietici ne-au arătat că sunt cei mai buni păstrători ai valorilor noastre. Gândiţi-vă numai la tezaurul României”, a declarat Iliescu, înţelept ca întotdeauna. “Au atât de multă grijă de el încât nu ni-l dau nici măcar nouă, proprietarii de drept, că poate l-am cheltui pe prostii sau l-am strica.”

“Consider că e foarte bine că statul a hotărât să strângă cele 11 milioane de ruble pentru cumpărarea acestui specimen de artă burgheză. Ruble erau, nu?”, a adăugat fostul preşedinte.

Cu generozitate, Iliescu s-a oferit să intermedieze personal predarea statuii, sugerând că ar fi găsit un loc răcoros şi uscat unde “Cuminţenia” ar putea fi depozitată în siguranţă deplină - la căpătâiul lui Lenin, în celebrul mausoleu din Moscova.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 18.03.2016 18:47 Politic

National Cinematografic