Iliescu atacă dur actuala clasă politică: „Când eu citeam Marx şi Engels, ei nici nu erau născuţi”

Preşedintele de onoare al PSD s-a arătat extrem de dezamăgit de actuala clasă politică, despre care spune că e plină de superficialitate. „Când eu citeam Marx sau operele lui Lenin şi îmi pregăteam la Moscova doctoratul în materialism dialectic, indivizii, că politicieni nu-i pot numi, care au azi puterea nici măcar nu era născuţi”, a răbufnit Ion Iliescu.

„Când eu aduceam minerii ca să le scoată prostiile din cap huliganilor care protestau împotriva noastră, a comuniştilor”, a continuat pesedistul, ”actualii conducători abia dacă erau elevi. Iar dacă îşi luau bătaie de la colegii de clasă mergeau cu părinţii securişti la şcoală, nu erau în stare să se descurce singuri. Ce să aştepţi de la astfel de oameni?!”

Iliescu spune că, în afară de el, ţara asta a mai avut un singur politician veritabil în ultimii 50 de ani. „Fără să vreau să-l denigrez pe Nicolae Ceauşescu, dar singurul politician adevărat pe care l-am întâlnit a fost Corneliu Coposu. Din păcate pentru el, a ales o doctrină greşită fundamental şi a stat mai mult, cum era şi firesc, prin închisori.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
16 aprilie 2013 14:04

Alte articole

Vezi mai mult