Ion Iliescu a avut parte de o onomastică emoționantă, milioane de români urându-i „La mulți ani!” pe rețele sociale și în media. Fostul președinte și-a sărbătorit ziua de nume acasă, alături de prieteni și bolșevici.

iliescu-cu-o-blonda.jpg

„Încă de când a deschis televizorul dimineață, fostul președinte a auzit doar felicitări și mulțumiri pentru toți cei pe care-i cheamă Ion sau Ioana sau alte derivate. S-a bucurat să știe că bucuria sa este împărtășită și de alți români pe care-i cheamă la fel”, a spus o sursă din apropierea acestuia.

Ion Iliescu speră ca acest obicei să-i tină pe români ani buni de-acum înainte, că el speră să mai trăiască vreo câțiva, declarând că se simte acum cam ca la 50 de ani. „Nici când eram șeful țării și FSN-ul avea 90% nu primeam atâtea urări de bine”, a mărturisit fostul președinte. 

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Tuesday, 07.01.2020 18:36 Politic

National Cinematografic