Ion Iliescu spune că asistă înmărmurit la ceea ce se întâmplă la Palatul Cotroceni. Fostul președinte spune că lipsa de reacție a lui Iohannis riscă să arunce țara în haos. ”Nu prin consultări cu partidele sau cu societatea civilă se poate restabili ordinea în țară, ci doar printr-o intervenție energică a minerilor în Piața Universității”, este convins Ion Iliescu.

iliescu_alaturi_de_mineri.jpg El spune că elementele huliganice care se adună în fiecare seară în Piața Universității vor să dărâme fragila democrație românească și să instaureze anarhia în țară. ”Dacă nici în astfel de momente nu apelezi la spiritul civic al minerilor, înseamnă că nu înțelegi nimic din democrație și din atribuțiile pe care le ai ca președinte de țară. Iohannis e pur și simplu depășit de situație!”, a mârâit Ion Iliescu.

Fostul președinte spune că nu doar minerii trebuie să dea dovadă de putere de sacrificiu pentru a restabili ordinea în țară, ci și el. ”Sunt dispus să preiau din nou puterea” a spus Iliescu. ”Iubesc acest popor și îmi asum acest sacrificiu. Mai rămâne să primesc și aprobarea de la Moscova pentru a putea lua frâiele țării, dar aceasta este o simplă formalitate, credeți-mă.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 06.11.2015 16:20 Politic

National Cinematografic