Iliescu îl îmbărbătează pe Ponta: “Mie de 26 de ani mi se urează să crăp şi uite ce bine mă simt”

Gafa celor de la Hotnews ar fi putut să-l demoralizeze pe Victor Ponta, dar acesta are încă prieteni adevăraţi! Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, i-a trimis fostului premier o scrisoare de încurajare, în care îl sfătuieşte să nu mai pună la suflet asemenea insulte.

“Mie mi se urează să crăp de către toată ţara asta şi uite cât de bine mă ţin. Crăp de sănătate!”, a zâmbit Iliescu, adăugând că în orice moment, “dacă ameninţările cu crăpatul devin mai serioase, poţi să pui minerii să le rupă spinările glumeţilor de pe internet.”

“Dacă nu mai ţine faza cu minerii, nici o problemă, dau eu un telefon la Moscova”, a încheiat fostul preşedinte, mângâind pe creştet o statuetă de abanos a lui Lenin.

În spatele gestului celor de la Hotnews, a adăugat Iliescu, s-ar afla PNŢ-ul, în sediul căruia au fost găsite câteva meme deosebit de haioase, droguri, valută şi Lucian Mîndruţă.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
3 noiembrie 2016 13:36
Citește mai mult despre: Iliescu Ponta sper sa crapi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult