Unul dintre cele mai îndrăgite obiective turistice din Moscova, mausoleul lui Lenin, va fi închis publicului toată ziua! Anunţul vine după ce fostul preşedinte Ion Iliescu a confirmat că îşi va petrece ziua de naştere alături de bunul său prieten.

lenin_iliescu_aniversare.jpg
Însuşi Lenin, ocupantul mausoleului de aproape nouă decenii, i-a rugat pe paznici să interzică accesul în camera sa, astfel încât reuniunea anuală a celor doi buni tovarăşi să nu fie perturbată de turişti.

“Ne pare rău, dar nu puteţi intra. Tovarăşul Lenin ne-a rugat să avem grijă să nu fie deranjat astăzi, se întreţine cu un prieten din România”, le explică unul dintre gardienii mausoleului unor vizitatori.

Potrivit unor surse de la Kremlin, Lenin ar fi comandat de ziua prietenului său un tort foarte elegant, în cinci colţuri. Pentru că Iliescu nu bea, fostul lider sovietic ar fi preparat el însuşi un cocteil non-alcoolic, pe bază de sânge de burghez, cu care să-şi surprindă confratele.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 03.03.2015 15:30 Politic

National Cinematografic