Iliescu, speriat de pericolul meteoriţilor: La dinozauri nu se gândeşte nimeni?

Fostul preşedinte Ion Iliescu s-a declarat extrem de speriat de căderea meteoritului în Rusia, observând că autorităţile de la Bucureşti ignoră complet fenomenul.

„Nu vă gândiţi că mai sunt şi dinozauri la noi în ţară? Un meteorit mai mare ar putea provoca dispariţia dinozaurilor, sau cel puţin a celor mai în vârstă şi mai vulnerabili”, susţine Ion Iliescu.

Fostul şef de stat declară că a urmărit îngrozit căderea meteoritului în Rusia şi l-a sunat imediat pe Gorbaciov să vadă dacă e în regulă.

Iliescu consideră necesară alocarea unor fonduri de la buget pentru detectarea din timp a meteoriţilor periculoşi şi distrugerea acestora, sau cel puţin alertarea dinozaurilor din vechea gardă.

„Sunt convins că şi Vadim Tudor sau Adrian Severin sunt de aceeaşi părere. Ar trebui să ne sune cineva, măcar. Să ştim, să plecăm imediat la ambasada Cubei, sau măcar a Iranului. Acest pericol nu trebuie ignorat”, a mai declarat Iliescu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
18 februarie 2013 13:02

Alte articole

Vezi mai mult