Imaginea Zilei: Irinel Columbeanu şi-a prezentat afişul electoral

Irinel Columbeanu şi-a prezentat azi afişul cu care speră să-i convingă pe bucureşteni să-l voteze la primăria Capitalei. Micuţul candidat a recunoscut cu sinceritate că ideea afişului nu-i aparţine, ci e inspirată de un film văzut recent.

„Ca să evit orice fel de speculaţii, recunosc că m-am inspirat dintr-un film celebru care a rulat acum câteva seri pe TVR. E vorba de un tip care e crucificat, deşi era nevinovat. Pe crucea lui scria INRI, iar pe mine mă cheamă IRI, deci ceva ne leagă. M-a şi mişcat povestea lui, pentru că, într-un fel, aşa mă simt şi eu: sunt crucificat pentru păcatele mele din trecut, nu pentru ceea ce sunt eu în prezent”, a explicat Irinel.

El a anunţat că va lansa în curând şi o variantă îmbunătăţită a acestui afiş: „Exact ca în filmul de care vă ziceam, nu-i mai reţin acum numele, vreau să am în stânga şi dreapta mea alte două persoane crucificate. Sper ca acestea să fie Anna Lesko şi Monica, mi se par perfecte pentru rolul deţinut în film de cei doi tâlhari”, a explicat Irinel.

Scris de Calin
16 aprilie 2012 13:04

Alte articole

Vezi mai mult