Impostor! Deși se declară anti-gay, comunistul Igor Dodon îi dă limbi în cur lui Putin în fiecare zi

Țara cu cele mai multe forme de comunism din lume, Republica Moldova, excelează și în alte domenii, cum ar fi ipocrizia. Liderul unuia din cele 174 de partide comuniste de peste Prut, Igor Dodon, se declară ferm împotriva comunității gay, dar pe de altă parte petrece mai mult timp cu limba în curul unui bărbat decât cel mai feroce homosexual.

”Nu trece zi în care Igor Dodon să nu petreacă cel puțin câteva ore cu limba în curul lui Vladimir Putin”, confirmă un apropiat al acestuia. ”În rarele momente în care nu mănâcă căcat, tot ceea ce face Igor Dodon este fie să îi dea limbi în cur unui alt bărbat, fie să se gândească la metode prin care să devină și mai comunist decât e acum. Căcat, limbi în cur și comunism, aceasta e triada care guvernează viața lui Igor Dodon.”

Igor Dodon s-a arătat deranjat de dezvăluire. ”Aista-i curat pizdioj”, a  acuzat liderul comunist. ”E adevărat, petrec câteva ore la Kremlin, dar în nici un caz doar ca să-i dau limbi în cur domnului președinte Vladimir Putin. Cam 90% din timp stau la coadă la curul lui. Ce, doar nu credeați că sunt singurul care se duce să-i dea limbi în cur?”


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
7 noiembrie 2016 14:25
Citește mai mult despre: comunism pupincurist Putin Republica Moldova

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult