Uite ce pățești dacă o lași nesupravegheată și se duce să se joace cu ceilalți copii. Premierul Viorica Dăncilă a venit azi acasă la domnul Dragnea și a început să facă și ea ce a învățat pe stradă la fetița de la Pitești, adică a încercat să stea în cap, a făcut o piruetă și chiar și o tumbă.

dancila cap dragnea.jpg

Dl. Liviu Dragnea nu a apreciat în mod pozitiv astfel de comportament, spunând că oamenii serioși nu ar trebui să stea în cap ci în genunchi, când îi pupă mâinile. O asemena deviere de la doctrina și programul de guvernare este, de obicei, sancționabilă cu înlocuirea iar domnul Dragnea a fost foarte clar în mesajul transmis premierului: dacă o mai prinde că stă în cap prin casă, gata, n-o mai lasă să fie premier. 

„Asistăm iar la tensiuni în partidul de Guvernământ”, a declarat în această seară jurnalistul Cosmin Prepliceanu. „Este scaunul premierului în pericol în urma acestui gest? Poate PSD găsi un nou premier în scurt timp pentru a evita o criză guvernamentală și politică? Ar fi bine să stăm în cap și noi? Vorbim toate acestea cu Florin Negruțiu și Claudiu Pândaru, imediat după publicitate”.

Nea Costel, drojdier:

“Până şi eu mă trezesc pe 26 mai ca să merg la vot! N-ai nicio scuză dacă stai acasă!”

Scris de Eftimie | Monday, 23.04.2018 18:40 Politic

National Cinematografic