Uite ce pățești dacă o lași nesupravegheată și se duce să se joace cu ceilalți copii. Premierul Viorica Dăncilă a venit azi acasă la domnul Dragnea și a început să facă și ea ce a învățat pe stradă la fetița de la Pitești, adică a încercat să stea în cap, a făcut o piruetă și chiar și o tumbă.

dancila cap dragnea.jpg

Dl. Liviu Dragnea nu a apreciat în mod pozitiv astfel de comportament, spunând că oamenii serioși nu ar trebui să stea în cap ci în genunchi, când îi pupă mâinile. O asemena deviere de la doctrina și programul de guvernare este, de obicei, sancționabilă cu înlocuirea iar domnul Dragnea a fost foarte clar în mesajul transmis premierului: dacă o mai prinde că stă în cap prin casă, gata, n-o mai lasă să fie premier. 

„Asistăm iar la tensiuni în partidul de Guvernământ”, a declarat în această seară jurnalistul Cosmin Prepliceanu. „Este scaunul premierului în pericol în urma acestui gest? Poate PSD găsi un nou premier în scurt timp pentru a evita o criză guvernamentală și politică? Ar fi bine să stăm în cap și noi? Vorbim toate acestea cu Florin Negruțiu și Claudiu Pândaru, imediat după publicitate”.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Monday, 23.04.2018 19:40 Politic

National Cinematografic