În avionul Ryanair era și Adina Vălean, care a aplaudat la aterizare la Minsk

Gafa Adinei Vălean n-a fost doar pe Twitter, afirmă surse neoficiale! Potrivit mai multor martori, comisarul european se afla chiar în avionul Ryanair deturnat de forţele aeriene din Belarus. Dând semne că nu prea înţelege situaţia, Vălean ar fi început să aplaude frenetic în momentul în care avionul a aterizat la Minsk.

„Am auzit că aşa fac românii, dar chiar nu se putea abţine nici în faţa unui act terorist? Nu s-a oprit din aplauze nici măcar când agenţii KGB-ului bielorus l-au pus la pământ pe Protasevici şi l-au scos din avion cu forţa”, spune Chu Jong-Bong, pasager.

„Urât, urât. Nici măcar n-a fost o aterizare prea reuşită, erau gropi pe pistă, ne-a zgâlţâit. Cel mult un dat aprobator din cap şi un ‘bravo’, nu cinci minute de aplauze neîntrerupte”, afirmă Anton Marcu, un călător român aflat în aeronavă.

Stafful Adinei Vălean a negat informaţia, susţinând că aceasta se afla în acea zi la comemorarea unui genocid, unde i-a felicitat personal pe supravieţuitori şi le-a înmânat mici trofee.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
25 mai 2021 14:06
Citește mai mult despre: adina valean belarus minsk

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult