În caz că ajunge ministrul Culturii, Iulian Bulai își va face calul senator

Dacă e să ne luăm după știrile care circulă site-urile de știri, departamentul de glume din cadrul USR l-ar fi propus pe Iulian Bulai ministru al Culturii în caz că se ajunge la un guvern format exclusiv din useriști. Posibila nominalizare l-a bucurat nespus pe Iulian Bulai, dar l-a și responsabilizat.

„Dacă voi ajunge ministru, voi renunța la mandatul meu de parlamentar, ca să mă pot concentra pe problemele ministerului. Locul meu în parlament nu va rămâne însă vacant, pentru că îmi voi face calul senator. N-aș fi primul care o face, deci nu văd nimic neobișnuit în asta“, a anunțat Iulian Bulai.

Se pare însă că Iulian Bulai nu s-a consultat și cu calul înainte de a face anunțul. Iar calul său refuză categoric o astfel de nominalizare. „Mi-au ajuns glumele care s-au făcut pe seama mea după ce-am apărut în poză cu Iulian Bulai, este ultimul lucru pe care l-aș putea accepta, să apar prin senatul României alături de specimenele de-acolo. Nu-mi pot bate joc de imaginea mea chiar în halul ăsta“, a nechezat calul.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
14 octombrie 2021 12:54
Citește mai mult despre: Bulai cal senator

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult