Victor Ponta nu doar minte ori de câte ori are ocazia, dar nici nu este prea inteligent de felul lui. E singura explicație plauzibilă pentru cel mai recent anunț al premierului, care a scris pe Facebook că mâine îl va vota pe Victor Ponta.

victor ponta simpatizanti idioti copy.jpgReputatul Decebal Popescu nu are dubii! ”Ponta e un tâmpit!”, a spus acesta. ”Pentru că haideți să ne amintim! Candidatul Victor Ponta a dat pomeni electorale, și-a bătut joc de românii din diaspora, a mințit că Iohannis vinde Ardealul sau că e nazist, a cumpărat Biserica, să fie de partea lui în campanie, a racolat primari de la alte partide. Iar, după toate astea, tu să spui că îl votezi pe Ponta, înseamnă că ești de-a dreptul prost. Sau Mihai Gâdea.”

Se explică astfel și de ce Victor Ponta a trebuit să plagieze în lucrarea de doctorat: pur și simplu este lipsit de inteligență și îi este imposibil să scrie ceva original. Chiar și Mircea Geoană a recunoscut că, de când e Ponta președinte al PSD, se simte, prin comparație, parcă pe zi ce trece mai inteligent.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Saturday, 15.11.2014 16:04 Politic

National Cinematografic