În caz că nu era clar! Ponta e într-atât de prost încât va vota duminică cu Victor Ponta

Victor Ponta nu doar minte ori de câte ori are ocazia, dar nici nu este prea inteligent de felul lui. E singura explicație plauzibilă pentru cel mai recent anunț al premierului, care a scris pe Facebook că mâine îl va vota pe Victor Ponta.

Reputatul Decebal Popescu nu are dubii! ”Ponta e un tâmpit!”, a spus acesta. ”Pentru că haideți să ne amintim! Candidatul Victor Ponta a dat pomeni electorale, și-a bătut joc de românii din diaspora, a mințit că Iohannis vinde Ardealul sau că e nazist, a cumpărat Biserica, să fie de partea lui în campanie, a racolat primari de la alte partide. Iar, după toate astea, tu să spui că îl votezi pe Ponta, înseamnă că ești de-a dreptul prost. Sau Mihai Gâdea.”

Se explică astfel și de ce Victor Ponta a trebuit să plagieze în lucrarea de doctorat: pur și simplu este lipsit de inteligență și îi este imposibil să scrie ceva original. Chiar și Mircea Geoană a recunoscut că, de când e Ponta președinte al PSD, se simte, prin comparație, parcă pe zi ce trece mai inteligent.

Scris de Calin
15 noiembrie 2014 14:11

Alte articole

Vezi mai mult