Cine vrea investiții finalizate în Capitală, sau măcar transport gratuit pe RATB, mai are de așteptat. Bugetul de anul acesta s-a terminat rapid, după ce Gabi Firea a cumpărat câteva sute de poșete și bibelouri ca să facă biroul de primar mai frumos, mai primitor. 

firea-la-birou.jpg

„O femeie trebuie să fie întotdeauna elegantă și asortată cu ocazia. În fiecare an Consiliul General al Capitalei adoptă sute de hotărâri importante pentru oraș și este vital să ai poșeta și pantofii care să se potrivească evenimentului. Într-un fel te duci îmbrăcată la o betonare a unui parc pentru realizarea unui bloc de birouri, altfel te îmbraci când promiți canalizare în Bucureștii Noi, la mama dracului acolo”, a declarat primarul Firea. 

Cât privește bibelourile, acestea au fost pentru amenjare biroului și holurilor din primărie. Gabriela Firea a spus că nu și le-a adus pe ale ei, de-acasă, întrucât există niște reguli foarte clare de bun gust în materie de pus bibelouri, unele se potrivesc în sufragerie, altele în bucătărie pe frigider și cu totul altele se folosesc la un birou unde se muncește, unde profesionalismul trebuie să emane din toate mileurile. 


beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Monday, 13.06.2016 13:38 Politic

National Cinematografic