Susţinerea Guvernului, anti-anticorupţie, protejarea ariciului bărbos din Bărăgan sau o temă cu mai multă priză la public, cum ar fi prigonirea celor care nu sunt 100% daci creştini? Luni de zile s-au făcut tot felul de speculaţii privind mega-mitingul anunţat de PSD, însă astăzi, liderii partidului au decis să facă lumină şi să explice pentru ce vor ieşi sâmbătă în stradă cel puţin şase milioane de oameni.

jilavanuesodoma.jpg
"E simplu. În funcţie de verdictul pe care îl primeşte domnul Dragnea vineri, vom alege una dintre cele două teme: lupta împotriva homosexualităţii, respectiv lupta împotriva homosexualităţii în închisori. Prima e mult mai 'catchy', a doua adresează însă o problemă specifică de care conducerea PSD s-ar putea lovi în viitor. Mingea e în curtea judecătorilor acum", a declarat Fane zis Macetă din clanul Tăioşilor, purtător de cuvânt al partidului.

"Pregătim pancarte care să poată fi ridicate cu mândrie în ambele situaţii, cu mesaje generice, gen 'Nu intraţi la duş peste domnul Dragnea'", a adăugat un membru PSD din teritoriu.


We know both the art of matching people and the science of technology.

Staffing done right: +250 tech specialists and a 95% retention rate. See our current job openings!

Scris de Vasile | Monday, 04.06.2018 17:03 Politic

National Cinematografic