În funcţie de verdictul lui Dragnea, mitingul PSD va fi contra homosexualităţii în general sau a homosexualităţii în puşcării

Susţinerea Guvernului, anti-anticorupţie, protejarea ariciului bărbos din Bărăgan sau o temă cu mai multă priză la public, cum ar fi prigonirea celor care nu sunt 100% daci creştini? Luni de zile s-au făcut tot felul de speculaţii privind mega-mitingul anunţat de PSD, însă astăzi, liderii partidului au decis să facă lumină şi să explice pentru ce vor ieşi sâmbătă în stradă cel puţin şase milioane de oameni.

„E simplu. În funcţie de verdictul pe care îl primeşte domnul Dragnea vineri, vom alege una dintre cele două teme: lupta împotriva homosexualităţii, respectiv lupta împotriva homosexualităţii în închisori. Prima e mult mai ‘catchy’, a doua adresează însă o problemă specifică de care conducerea PSD s-ar putea lovi în viitor. Mingea e în curtea judecătorilor acum”, a declarat Fane zis Macetă din clanul Tăioşilor, purtător de cuvânt al partidului.

„Pregătim pancarte care să poată fi ridicate cu mândrie în ambele situaţii, cu mesaje generice, gen ‘Nu intraţi la duş peste domnul Dragnea'”, a adăugat un membru PSD din teritoriu.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
4 iunie 2018 17:03
Citește mai mult despre: Dragnea miting protest PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult